WILT U ZICH INSCHRIJVEN BIJ TANDARTSPRAKTIJK ZEEMANLAAN?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Behandelingen

Tandarts Zeemanlaan

Periodieke controle

Afhankelijk van de situatie van uw gebit bepaalt onze tandheelkundige medewerker het interval. Vaak is dit halfjaarlijks, maar het kan ook jaarlijks zijn.

Tandarts Zeemanlaan

Mondhygiënist

Een mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden.

Tandarts Zeemanlaan

Wortelkanaal-behandeling

Is uw zenuwweefsel geïrriteerd geraakt, bijvoorbeeld door tandbederf? Dan kunt u veel last hebben van pijn bij warmte, kou en zoetigheid.

Tandarts Zeemanlaan

Kindertandheelkunde

Gaatjes in het melkgebit voorkomen? Kom dan gerust met uw kinderen langs bij onze speciale mondzorgverleners. Zo zijn ze van jongs af aan gewend aan het tandartsbezoek.

Facings

Een facing is een schildje van porselein of composiet dat op de tand wordt gemaakt. Zo wordt de vorm of kleur van een tand mooier.

Implantaten

Een implantaat is een kunstwortel, die in de kaak wordt geplaatst. De meeste implantaten zien er uit als een soort schroef en zijn gemaakt van titanium. Het implantaat is een sterke basis voor een kroon, brug, of kunstgebit.

Bel mij terug

Laat uw contact gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook onze privacy verklaring. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

Openingstijden

Contact

© Zeemanlaan 2019 – Website door Top Praktijk

Sluit Menu
DutchEnglish
slot gacor dana art-fine.co.ukboostinzone.comwebbayii.commainzeus.sitetokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.comlinkslotdana.orgytpromoters.comtokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.com