Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in als u vragen of opmerkingen heeft, wij zullen zo snel mogelijk deze mail beantwoorden

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook onze privacy verklaring. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

Openingstijden

Contact

© Zeemanlaan 2019 – Website door Top Praktijk

Klachtenregeling

Heeft u een klacht?

Wij doen altijd ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht het echter voorkomen dat u niet tevreden bent over een behandeling, laat het ons dan weten. Dan kunnen we proberen samen het probleem op te lossen. Een goed gesprek is vaak belangrijk om onduidelijkheden weg te nemen en een goede oplossing te vinden.

Komen we er samen niet uit, neem dan contact op met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP). Het TIP is opgericht door onze beroepsorganisatie, de KNMT. De TIP-medewerker zal u verder adviseren.

Wanneer u uw klacht schriftelijk wilt indienen dan kan dit via de KNMT klachtenregeling. Meer informatie hierover vindt u op de website van de KNMT.

Sluit Menu
DutchEnglish
slot gacor dana art-fine.co.ukboostinzone.comwebbayii.commainzeus.sitetokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.comlinkslotdana.orgytpromoters.comtokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.com