WILT U ZICH INSCHRIJVEN BIJ TANDARTSPRAKTIJK ZEEMANLAAN?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Over ons

Tandartspraktijk Zeemanlaan is voortgekomen uit Tandartspraktijk Sanderink- Golan dat daarna is verder gegaan als Tandartspraktijk Golan.

Een nieuwe naam, uitstraling en website voor onze praktijk, maar nog altijd hetzefde vertrouwde team en behandelingen.

Onze tandartspraktijk bestaat al meer dan dertig jaar en is een begrip in Utrecht. De moderne praktijk is gevestigd aan de Zeemanlaan 10 en zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. In 2014 is de praktijk overgenomen door tandarts Dr. Erez Golan van de oprichter tandarts Willeke Sanderink.

Persoonlijke benadering
In onze praktijk staat persoonlijke benadering in informele sfeer voorop. De tandarts neemt in alle rust uw mondgezondheid samen met u door. Wij hebben voor u onze praktijk ingericht met de meest moderne apparatuur. Hierdoor kunnen wij u de beste mondzorg en tandheelkundige behandelingen bieden.

Tandarts Zeemanlaan

Erez Golan

Tandarts BIG-69061103802

tandarts utrecht oost

Hilla Golan

Praktijkmanager en preventieassistente

Fazela

Tandarts assistente

Marianne

Balie assistente

Rozita

mondhygieniste

Bel mij terug

Laat uw contact gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook onze privacy verklaring. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

Openingstijden

Contact

© Zeemanlaan 2019 – Website door Top Praktijk

Sluit Menu
DutchEnglish
slot gacor dana art-fine.co.ukboostinzone.comwebbayii.commainzeus.sitetokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.comlinkslotdana.orgytpromoters.comtokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.com