WILT U ZICH INSCHRIJVEN BIJ TANDARTSPRAKTIJK ZEEMANLAAN?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Pijnklachten

Heeft u een pijnklacht? Wacht niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op! Wanneer u ons tussen 08:00 en 10:00 uur belt op 030-2511 581, kunnen wij u eventueel dezelfde dag nog helpen.

Wat te doen:

Eerst consult
Indien u denkt dat een behandeling nodig is, zult u eerst op consult moeten komen zodat de soort en de duur van de benodigde behandeling vastgesteld kan worden.

Voor 10:00 uur bellen
Indien u een pijnklacht heeft, gelieve voor 10 uur ’s ochtends contact opnemen. Als u na 10:00 uur belt, is de kans groot dat u niet op korte termijn geholpen kunt worden, mits de pijnklacht het gevolg is van een ongeval.

Buiten openingstijd?
Voor pijnklachten buiten de openingstijden: bel het praktijknummer (030-2511 581) voor de naam en het telefoonnummer van de waarnemend tandarts. Of neem contact op met het nummer van de spoedgevallendienst van de praktijk: 0900-8602.

Spoedgevallen

Bel de praktijk
Neem eerst contact op met de praktijk via 030-2511 581.

Afwezig
Indien wij niet aanwezig zijn,  kunt u  contact opnemen met het nummer van de spoedgevallendienst van de praktijk: 0900-8602http://www.tandartsspoedpraktijk.nl

Tandarts Zeemanlaan

Contact

Laat uw contact gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook onze privacy verklaring. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.

Openingstijden

Contact

© Zeemanlaan 2019 – Website door Top Praktijk

Sluit Menu
DutchEnglish
slot gacor dana art-fine.co.ukboostinzone.comwebbayii.commainzeus.sitetokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.comlinkslotdana.orgytpromoters.comtokobungagrandheaven.comlittlegoob.comitechesol.combatlayeri.com